Tinky Winky

Van Tinky Winky wisten wij het allang. Maar hij is niet de eerste die onze kinderen in het verderf wil storten. Neem nou bijvoorbeeld Heer Bommel en Tom Poes. Dat later juffrouw Doddeltje erbij kwam, was alleen maar om ons zand in de ogen te strooien. Wammes Waggel is overigens een typisch geval van een relnicht. Winnetou en Old Shatterhand, Arendsoog en Witte Veder, dat is toch allemaal duidelijk! De Grote Boze Wolf, altijd maar bezig met die drie biggetjes! Lucky Luke heeft een vreemde verhouding met Jolly Jumper. Niet helemaal fris. En laten de ouderen eens terugdenken aan Bulletje en Bonestaak of aan Puk en Muk. Kuifje en kapitein Haddock, ik bedoel maar.
Gerard Reve en Albert Mol kwamen er tenminste voor uit. Sponge Bob doet er ook niet moeilijk over. Maar die crypto-homo’s, dat zijn de ergsten. Bush en Blair, Knevel en Van de Brink, Snuf en Snuitje, allemaal types die de mens tot de geestelijke ondergang willen brengen. Omdat Nijntje ook dubieus is, verhuizen verstandige ouders naar Polen.

Rubriek(en): De Mens, MissiveTags:

Nog geen reactie, laat uw stem beneden horen!


Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *
Name *
Email *
Website

Let wel!

Natuurlijk kunt u op dit artikel reageren. Helaas kijken wij eerst of uw reactie voldoet aan onze eigenzinnige maatstaven voor stijl en inhoud. Wij schuwen de kritiek niet, mits goed geformuleerd en onderbouwd. Ook sluiten wij een weerwoord niet uit.

Alvast bedankt.