De wandeling

Twee vrienden liepen door het herfstbos. Het bos werd opgeluisterd door verlopen bladeren en foeragerende trekvogels. Zwammen verspreidden een aangename geur. De ene vriend dacht aan zijn verloren liefdes. Hoe mooi ze waren geweest en hoe zacht. Binnenkort zou hij met een nieuwe liefde kennismaken. Daar was het nu wel tijd voor.

De andere vriend dacht aan zijn metgezel. Hij wist dat deze aan zijn oude en nieuwe liefdes dacht. Zelf was hij zo’n type niet. Hij dacht dat hij daar te oppervlakkig voor was. Hij keek om zich heen en verwonderde zich over de schoonheid van het bos.De ene vriend dacht even ook aan zijn vriend. Hij bewonderde hem omdat hij zo kon genieten van de natuur. Hijzelf was daar te denkerig voor. Na een half uur stevig doorstappen bereikten zij een café. Ze bestelden een glas port en gingen biljarten.

Rubriek(en): Fictie, VerhalenTags:

Nog geen reactie, laat uw stem beneden horen!


Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *
Name *
Email *
Website

Let wel!

Natuurlijk kunt u op dit artikel reageren. Helaas kijken wij eerst of uw reactie voldoet aan onze eigenzinnige maatstaven voor stijl en inhoud. Wij schuwen de kritiek niet, mits goed geformuleerd en onderbouwd. Ook sluiten wij een weerwoord niet uit.

Alvast bedankt.